"L'amour de ma vie"

 

Trouwsieraden

Een tastbare herinnering

Een van de mooiste momenten uit je leven, vereeuwigd met een sieraad om jullie vingers. Bij Edell kun je terecht voor het ontwerp en de realisatie van dé verlovingsring en jullie trouwringen, die persoonlijk en tijdloos zijn.

Mijn persoonlijke werkwijze staat centraal tijdens het proces om jullie perfecte ringen te maken.


Een onvergetelijke ervaring

Iedereen heeft een andere persoonlijkheid, een eigen smaak en ieder stel heeft een eigen verhaal. Of jullie nu zelf een idee hebben of juist nog wat inspiratie nodig hebben, we gaan samen ontdekken hoe we jullie ideeën en wensen tot leven kunnen brengen in een sieraad dat jullie liefde weerspiegelt.

 


Fase 1: Ontdekken

Tijdens een afspraak hebben we het over jullie ideeën en dromen en de randvoorwaarden waarmee ik ga werken. Misschien heb je een dierbaar sieraad dat jullie op een bepaalde manier willen gebruiken of is er een beeld van een droomring in jullie hoofd. Ik wil het verhaal weten achter jullie en jullie ideeën, zodat ik precies begrijp wat de bedoeling is.

Fase 2: Ontwerpen

Na dit gesprek ga ik onderzoeken hoe jullie visie het beste tot leven kan komen en werk ik verschillende ontwerpen uit. Dit kan een schets zijn of een 3D CAD visualisatie, zodat jullie een goed beeld krijgen van de ontwerpen. Tevens laat ik jullie verschillende materialen en eventuele edelstenen zien die bij de ontwerpen passen en natuurlijk maak ik ook een begroting. Aan de hand van jullie feedback ga ik verder met het finetunen van jullie favoriete ontwerp. Als jullie tevreden zijn met het ontwerp worden er pasringen gemaakt of 3D printmodellen, zodat jullie een tastbaar prototype hebben van de ringen om te passen en te voelen. Daarna bespreken we samen de details van de ringen en wat jullie eventueel nog zouden willen aanpassen.

Fase 3: Realisatie

Pas als jullie helemaal akkoord zijn met alle aspecten van het ontwerp, de modellen en het eens zijn met de kosten en tijdsduur, ga ik aan de slag met het maken van de ringen.

Tijdens dit proces worden jullie op de hoogte gehouden van de voortgang totdat de ringen helemaal af zijn: Een resultaat dat jullie liefde weerspiegelt!

Verlovingsring

Droomt jouw partner van het perfecte aanzoek? Of ben jij zelf de romanticus die de sprong wil wagen met jouw geliefde?

Met jouw verhalen van jullie geluk zorgen wij samen voor een ring die past bij je partner's dromen en lever ik een bijdrage aan dat onvergetelijke en spannende moment. Bij Edell is er veel kennis van edelstenen om nog meer karakter te geven aan de ring voor jouw aanzoek.

 

Boek een afspraak

Trouwringen

Gefeliciteerd! Jullie prachtige dag gaat komen. Een onvergetelijke 24 uur staat jullie te wachten, waarin de liefde in overvloed aanwezig zal zijn.

Bij Edell kun je terecht voor het laten maken van prachtige trouwsieraden die net zo speciaal zijn als de liefde tussen jullie. Mijn bijzondere werkproces maakt het een unieke ervaring. Ambacht, klasse en jullie wensen staan centraal.

"Happiness is handmade"

Trouwringen behoren persoonlijk, enig in hun soort en tijdloos te zijn. Stukken die glinsteren van jullie unieke stijl en het vakmanschap van de goudsmid.

Boek een persoonlijke afspraak
Peggy
Habraken

"Together is a beautiful place to be"


Peggy
Habraken
goudsmid & edelsteenkundige