"Jewelry always fits"

Persoonlijk sieraad

Sieraden hebben de kracht om het ene kleine ding te zijn waardoor je je uniek kunt voelen. Of het nu gaat om een trouwring, een herdenkingssieraad of een betekenisvol cadeau, we gaan samen op zoek naar een origineel werk dat jouw unieke stijl weergeeft.


Herdenking Jubileum Mijlpaal Maatwerk

Een onvergetelijke herinnering

Iedereen heeft een eigen persoonlijkheid, een andere stijl en een eigen verhaal. We gaan samen ontdekken hoe we jouw idee en wens tot leven kunnen brengen in een uniek sieraad.


Fase 1: Ontdekken

Tijdens een afspraak praten we over jouw visie, ideeën en dromen en de randvoorwaarden waarmee ik ga werken. Wellicht heb je bepaalde edelstenen in gedachte of een dierbaar sieraad dat je op een bepaalde manier wilt gebruiken of je hebt een beeld van een droomsieraad in je hoofd dat je nog nooit hebt kunnen vinden. Ik wil het verhaal weten achter jou en je ideeën, zodat ik precies begrijp wat je bedoeling is.

Fase 2: Ontwerpen

Na dit gesprek ga ik onderzoeken hoe jouw visie het beste tot leven kan komen en werk ik verschillende ontwerpen uit. Dit kan een schets zijn of een 3D CAD visualisatie, zodat je een goed beeld krijgt van het ontwerp. Tevens laat ik je verschillende materialen en edelstenen zien die bij het ontwerp passen en natuurlijk maak ik ook een begroting.

Er is ook een mogelijkheid om pasringen te laten maken of een 3D printmodel. Daarna bespreken de details van het ontwerp en wat je eventueel nog zou willen aanpassen.  

 

Fase 3: Realisatie

Pas als je helemaal akkoord bent met alle aspecten van het ontwerp en je het eens bent met de kosten en de tijdsduur, ga ik aan de slag met het maken van het sieraad.

Tijdens dit proces word je op de hoogte gehouden van de voortgang totdat het sieraad uiteindelijk van jou is.

Herdenking

Edell kan helpen om liefdevolle herinneringen vorm te geven in persoonlijke en betekenisvolle sieraden. Je dierbare weer iets dichterbij.

Boek een afspraak

Jubileum

Speciale personen in je leven verdienen iets bijzonders, zeker bij jubilea. Op maat gemaakte sieraden zijn dan een attente keuze. Als je geliefde enig is in haar/zijn soort dan behoort daar eigenlijk ook een uniek sieraad bij, toch?

Edell kan helpen door verschillende creatieve opties te laten zien zodat het jubileumgeschenk echt speciaal wordt.

Mijlpaal

De geboorte van een kind, het behalen van een diploma of het bereiken van een bijzondere leeftijd, sieraden zijn een manier om deze mijlpaal te vieren en herinneringen levend te houden. Met veel plezier vervaardig ik een maatwerksieraad om deze mijlpaal te bekronen.

Boek een afspraak

Sieraad op maat

Iedereen heeft een eigen persoonlijkheid, een andere stijl en een eigen verhaal. Het is aan mij om ervoor te zorgen tot de kern door te dringen van wat belangrijk voor je is en dat te vertalen in een uniek sieraad. We gaan samen ontdekken hoe we je idee en wens tot leven kunnen brengen in een uitzonderlijk sieraad.

De keuze om een sieraad op maat te laten maken zorgt ervoor dat je betrokken bent bij het hele proces, vanaf de eerste ontwerpinspiratie tot aan de keuze van de uiteindelijke afwerking van het sieraad.

"Jewelry is like icecream. There is always room for more"


Lees meer over edell
Peggy
Habraken
goudsmid & edelsteenkundige